Snart 1 år har gått sedan jag senast skrev ett blogginlägg. Mitt längsta uppehåll sedan jag började blogga 2010. 
 
Vad har hänt sedan dess och varför börjar jag blogga igen? 
 
Svaret på första frågan är att det har hänt massor! Har verkligen utvecklats som person både när det kommer till relationer och min kropp. Hade ju redan hänt en hel del när jag slutade blogga i mars 2017 med att ha träffat min första pojkvän. Vet ni vad?! Jag ska gifta mig i sommar! :D Gått fort men är det rätt så är det och jag vill inte vänta längre på att leva mitt liv. Han är verkligen min tvillingsjäl så jag är verkligen lycklig över att ha fått in honom i mitt liv. 
 
Jag är även sambo nu och bor ihop i hans lägenhet i en annan stad. Väldigt överraskad hur snabbt man kan vänja sig vid att dela livet med en annan person. 
 
Kom igång med sexlivet på riktigt men det var inte lätt av både fysiska och psykiska anledningar men jag kämpar på. 
 
Slutade med anti-depp i augusti och varit utan sedan dess. Mycket känslor nuförtiden. Nära till skratt men också gråt. Alla sinnen är överkänsliga. Fått mer social ångest och orkar inte vara lika social längre. Försöker avceptera att jag är en HSP-person. 
 
Gick upp i vikt, inte mycket men tillräckligt för att jag skulle känna mig stor. Blev stressad över det kommande bröllopet och ville gå ner igen. 
 
Inte självskadat sedan mars och tänker sällan väldigt mörka tankar. Känner ett ansvar att jag måste ”sköta mig” för min sambo. Det är svårt att få strula med maten när någon övervakar en. Får på gott och ont, mest gott men ätstörningen som börjar komma tillbaka tycker att det är jobbigt att inte kunna få äta på sitt sätt och få gå ned i vikt i fred. 
 
Jag har allt jag kan önska men mår fortfarande inte helt bra. Känner skuldkänslor nu när jag mår dåligt, förr hade jag anledning att må dåligt men det har jag inte nu och borde må bra! 
 
Har kvar en kontakt på psyk, dock ingen som ger mig något. Förra veckan sa hon att det syns att jag gått ner i vikt. Tog det positivt och känner hur min ätstörning envisas med att försöka sluta sig fram. Jag tänkte att bröllop skulle kunna trigga den och bokade därför ett möte med min äs-terapeut i början av hösten. Har jobbat emot ätstörningen sedan dess men det senaste hålet det på att gå åt fel håll igen och jag har ingen att prata med. Därför jag vill börja skriva här igen...