Har känt mig avtrubbad sedan jag började med anti-depp. Känt mig ledsen och velat gråta men inte kunnat. Som om allt byggs upp inombords. Skapar ångest.
 
Idag fick jag en ångestattack när jag var ute och gick. Kändes som att jag inte fick någon luft och när jag var tillbaka i lägenheten sa jag att jag hade ångest för min pojkvän fattade att ngt inte var rätt. Försökte ligga ned och andas och till slut kom lite gråt. Känns inte alls bra att plötsligt få så stark ångest att jag inte kan kontrollera det. Att min pojkvän behöver se det och trösta mig. Känner mig till besvär. Har ju mått bra länge nu.
 
Har druckit alkohol både fredag och söndag. Kanske har låg serotoninivå? Känns inte bra och har fortfarande stötar av ångest. Snälla ge dig!
Inte kunnat ut och gå denna vecka då jag kommit hem sent på kvällarna och då är det bara middag och läggdags som gäller. Märker att jag får mer ångest av det. Ska därför se til att röra på mig i helgen och ta hand om mig själv. 
 
Vägde mig idag för det känns som att jag har gått upp mycket men jag hade inte gått upp. Bra att få en realitycheck på det. 
 
Idag kommer det bli en proteinbar som lunch, vet att jag verkligen inte borde men måste göra ärenden på lubchen och tänker att jag ändå kommer ta igen det i helgen. Blir alltid att jag äter mycket mer under helger. Önskar att det var mer balans då också men får vara glad för att jag lyckas inte hetsäta godis i alla fall. 
Hade ett lära-känna-samtal med min nya chef idag. Tycker det är jättejobbigt att sitta ensam i ett samtal och dessutom med någon som står i högre ställning. Gick hyfsat bra men fick ångestpåslag och ville fly. Såg säkert ut som en besvärad tomat i ansiktet...
 
Hade tänkt att ta upp att jag har IBS och att det går i skov men kändes alldeles för privat och känsligt så vågade inte säga det. Har så svårt att visa mig sårbar på jobbet. Vill inte bli stämplad eller att de inte tror att jag klarar av mitt jobb. Den rädslan är orimlig, förstår att alla är mänskliga och att det kanske visar mer styrka att visa sig mänsklig. Får jobba på det. Skönt att ha det avklarat!