Fick konstig info om att jag skulle "peka om" min blogg annars skulle den inte gå att läsa. Om det finns någon som kan läsa mitt inlägg får du gärna kommentera. Inte för att jag skriver för att andra ska läsa den men känns ändå bra att veta. 

Denna jul har varit okej. Vår dotter blev sjuk så kunde inte fira på det sätt som var planerat. När hon får feber så feberyrar hon och hallucinerar. Jag tycker att det är jätteobehagligt och oroar mig för att det ska öka risken för att hon utvecklar psykisk ohälsa. Har inget belägg för att det hör ihop utan blir bara nojig när hjärnan påverkas/inte fungerar som vanligt. 

BF är i februari så det är det enda jag har i tankarna. Ska tillbaka imorgon till barnmorskan för en extra kontroll då magmåttet hade dalat lite sist. Dock går jag upp i vikt som jag ska så borde inte vara något problem. 
 
Kroppen börjar bli lite osmidigare och vatten ansamlas. Känner mig tjock men får höra av många att jag har så fin gravidmage. Det är okej att inte trivas i sin kropp som gravid. Det är en så kort period av ens liv. 

Funderar en del på detta med typ sockerförbud som jag och min man planerar att införa efter nyår. Jag vill bli bättre och inte styras av sockerkickar men samtidigt vet jag att förbud kan vara riskabelt. Svårt! Efter denna jul är jag trött på godis och sötsaker men jag vet att suget lär komma tillbaka efter ett tag. Fyller år i januari och skulle vilja äta tårta. Får fundera på hur jag lägger upp det hela så det passar mig.