Varje dag tänker jag tanken att jag borde gå i terapi men har varken energin, pengarna eller tiden. Anledningen till att jag behöver prata med någon professionell beror på att jag har så svårt att sätta gränser, säga ifrån och stå på mig på jobbet. Det leder till problem för mig och mycket uppdämd irritation hos mig. Mina kollegor tycker säkert att de inte vet vad jag tycker och tänker och bara ska vara till lags.
 
Jag delar rum med en kollega som tycker och tänker om allt och har synpunkter och allmänt bara bidrar till en massa negativ energi. Idag argumenterade vi om en sak och jag brukar inte ens våga eller känna behov av att säga emot men något med hennes beteende triggar mig som tusan och väcker så mycket obehag inom mig för jag är inte van vid det och har lite svårt att sedan låta det rinna av mig. Hon är ju antagligen van så för henne tar det väl ingen energi men jag känner mig helt slut efteråt. 
 
Jag har dock blivit headhuntad av ett tidigare jobb. Enda nackdelen är att jag måste pendla igen och det är bara ett vikariat men jag vill nog ändå ta det för jag behöver komma bort från min nuvarande arbetsplats. Dock så är det på den arbetsplatsen en riktig översittare som använder härskarmetoder som påverkat mig väldigt mycket. Hon har dock bytt tjänst så kommer inte ha så mkt med henne att göra mer än rasterna. Anledningen till att jag inom mig skapar ogillande gentemot kollegor är för att jag aldrig säger ifrån. Jag agerar självutplånande och behöver hjälp att bryta det för jag har ett långt arbetsliv och kan inte hålla på att byta jobb så ofta.