Mailat min tidigare BVC-sköterska som när man träffade henne var väldigt stöttande men gjorde inte det hon sa att hon skulle. I journalen står det att hon både skickat remiss till MBHV-psykolog och så skulle hon skicka intyg till förskolerektorn. Inget av detta är gjort och särskilt pinsamt blev det när förskolechefen gång på gång efterfrågade det och jag fick säga att det är fixat och att hon skickat det. Inte hört något mer men tror inte att hon fått det fortfarande. Sköterskan hoppade in en kortare period tills de anställt en ny så förstår att hon kanske hade fullt upp med annat men blir besviken på att hon missade två viktiga saker. 

Var ett tag så skör och då vill man bara att sådant ska lösa sig. Nu vet jag inte om jag ska gå vidare med att få stöd i föräldrarollen eller om jag behöver bara vanligt stöd för mig själv eller om jag bara ska strunta i allt. Jag har ju inte längre någon kris. Det jag behöver jobba på innan jag går tillbaka till jobbet är hjälp med hur jag sätter gränser i arbetslivet. Varje arbetsplats jag varit på så är det någon som jag inte klickar med och som använt sig av maktspel. Jag har svårt att säga ifrån och stå upp för mig själv på ett bra sätt. Blir att jag biter ihop och så exploderar jag. Eller jag tror inte att jag uppfattas särskilt explosiv men känner mig så. Vill kunna säga ifrån i tid och ha integritet.  
 
Min plan är att skaffa nytt jobb och då är det bra att redan från början visa vart skåpet ska stå. 

Måste hälsa på mina nuvarande kollegor men känner inte alls för det. Ska bli så skönt att slippa den arbetsplatsen. Så dålig energi där och hög omsättning av personal. Jag har kommit fram till att jag inte ska jobba mer med människor och service utan vill jobba helt och hållet i olika datasystem, förvalta, felsöka och lära ut passar mig bra. Frågan är hur jag tar mig dit. Något jag håller på att lista ut,