Behöver inte bli sjukskriven då sammandragningarna inte påverkar något i nuläget. Ska dock försöka få till att jobba minst 1 dag hemifrån. Får se vad min chef säger. 

Förutom läkarbesöket så var jag hos min barnmorska på rutinbesök. Alla värden var bra. Skönt. 

Fick väga mig och snart väger jag lika mycket som min högsta vikt som icke gravid. Jag har kollat upp på en sida att jag nu max får gå upp 10 kg. Det låter mycket men jag gick nog upp ca 15 kg med mitt första barn och jag vet att har man lägre vikt att börja med så kan man gå upp mer i vikt. Förra graviditeten hade jag liten mage. Låg under medel och tog tid innan det syntes. Denna gång fick jag mage direkt och vid dagens mätning ligger jag lite över det normala. Barnmorskan sa att det är vanligt när man är omföderska för magen är uttänjd sedan tidigare och att det sedan planar ut mer. 
 
Jag borde bara fokusera på allt som är bra än att börja oroa mig för att jag går upp för mkt i vikt. 

Hur hanterar jag oron? Jo jag köper en Ben & Jerry. Åt nästan upp hela. Förr klassade jag det som en hetsätning men nu inser jag att det inte är så stor mängd. Vet inte vad som är normalt att äta. Om det är en halv så överåt jag bara. Ingen kompensation och ingen ångest heller. Dock känner jag ju att det inte är bra och vad min kropp behöver.

Behöver mer motion men det är snigelfartspromenader som gäller p g a sammandragningarna. Denna vecka har jag ändå haft fokus på bra matintag så det är ju alltid något.